SAB RailLine 560 - De hoogflexibele innovatie voor de spoorwegindustrie

Met de SAB RailLine 560 lanceert SAB een hoogflexibele kabel met uitmuntende eigenschappen voor de spoorwegindustrie. SAB is erin geslaagd om met de modernste materialen bepaalde technische eigenschappen te combineren om volledig nieuwe toepassingsgebieden met EN 45545 gecertificeerde producten te betreden.

Deze halogeenvrije kabel bestaat uit niet-giftige eigenschappen en biedt maximale vlamvertraging. Daarnaast is de SAB RailLine 560 olie- en brandstofbestendig en bestand tegen mechanische invloeden en extreme weersinvloeden. De kabel is geschikt voor hoogflexibel gebruik in kabelrupsen voor de wagonbouw of deurbedieningen in het openbare vervoer.

Dankzij zijn unieke eigenschappen is de SAB RailLine 560 ook toepasbaar in draaistellen, als sensorkabel op wielstellen of als verbindingskabel tussen treinwagons. Daarnaast is de kabel ook geschikt als stuurstroomkabel met een nominale spanning van 300/500V, beschikbaar in een afgeschermde versie, als een twisted pair datakabel of een uitvoering met een nominale spanning van 0,6/1 kV.

Getest en gecertificeerd volgens de hoogste veilligheidsnormen
De SAB RailLine 560 is gecertificeerd volgens de hoogste Europese brandveiligheidseisen en -normen en getest door onafhankelijke brandveiligheidsinstituten. De kabels zijn getest op het hoogste gevarenniveau HL 1 tot 3 en geschikt voor binnen- en buitengebruik conform EN 45545.

Datablad: SAB RailLine 560 (Duits)

Flexibele speciaalkabels op maat ontwikkeld

Familiebedrijf sinds 1947