SAB Kabel

Nieuws

Bester Maschinen- und Anlagenführer in NRW kommt aus Viersen

19.11.2020 | Onderneming

Der ehemalige Auszubildende Michel Bongartz von der Firma SAB Bröckskes hat seine Ausbildung zum Maschinen- und Anlagenführer als Landesbester in NRW abschlossen.

18.08.2020 | Producten

Met de SAB RailLine 560 lanceert SAB een hoogflexibele kabel met uitmuntende eigenschappen voor de spoorwegindustrie. SAB is erin geslaagd om met de modernste materialen bepaalde technische eigenschappen te combineren om volledig nieuwe toepassingsgebieden met EN 45545 gecertificeerde producten te betreden.

Single-Pair-Ethernet Leitungen für Schleppketten und Roboter

10.08.2020 | Producten

CATLine SPE C-Track, SPE Robot & SPE HT - Die zunehmende Vernetzung und Kommunikation von Anlagenkomponenten erfordert immer größere Datenmengen, die zuverlässig übertragen werden müssen und das auch unter schwierigsten Bedingungen.

31.03.2020 | Beurzen

Vanwege de momenteel heersende COVID-19 pandemie, is het beursoverzicht van SAB voor het jaar 2020 uiteraard gewijzigd. Bekijk hier de aangepaste data.

09.02.2020 | Producten

De SAB 755 Exploration is een robuuste, hoogflexibele stuurstroom- en toevoerkabel voor inzet onder extreme klimatologische omstandigheden. Zo wordt de kabel toegepast in boorapparatuur, compressoren of pompen in vooral ruwe en natte omgevingen van werktuigmachines en productielijnen, bijvoorbeeld op booreilanden (offshore) en de olie- en gasindustrie.