Certificaten

Goede resultaten worden niet door geluk noch door kans beïnvloed, maar door jaren van ervaring, ingenieuze technieken, technische competenties alsmede de capaciteit om het nieuwe te ontwikkelen, te testen en het bestaande te verbeteren.

Om de uitdagingen vanuit de hedendaagse en de toekomstige marktontwikkelingen met succes aan te gaan zijn onze innovatieve inspanningen van groots belang. Wij zijn onophoudelijk bezig met nieuwe en verdere ontwikkelingen van onze producten, om ons kabelaanbod zo volledig mogelijk te maken en onze marktpositie te verbeteren. Wij ontwikkeling producten van de hoogste kwaliteit voor de markt, gesteund door ontwikkeling, onderzoek en testen. Nieuwe producten zijn het resultaat van een nauwe communicatie tussen klanten, verkoop- en ontwikkelingafdelingen, laboratoria en grondstoffenleveranciers.

SAB Bröckskes schikt zich voor alle testmethodes die door zowel VDE als verschillende internationale goedkeuringen vereist zijn. Verder wordt er gebruikt gemaakt van verschillende andere testapparaten zoals onze omgekeerde buigmachine voor extreme kracht- en lange termijn testen.

Wij garanderen de kwaliteit van onze producten en krijgen daardoor het vertrouwen van onze klanten en de uiteindelijke gebruikers.

De certificaten staan u ook als pdf bestanden ter beschikking:

Flexibele speciaalkabels op maat ontwikkeld

Familiebedrijf sinds 1947